closewindow

Create an account

Register SKVOST


Forgotten password

Please enter the email address where you would like the password reset link to be sent to

Skvostne očarujúca v jarnej módnej sezóne

Ako rafinovane zažiariť v odraze jarných slnečných lúčov? 
Brošne Skvost dodajú povestné trblietky 
a šmrnc aj bežným outfitom.

 

S príchodom prvých jarných lúčov sa každoročne prebúdza túžba po znovuzrodení. K pozitívnej energii prispeje aj osvieženie šatníka, stačí sa len inšpirovať a zorientovať v módnych trendoch. Naladiť sa môžete príjemnou podmanivou vôňou a v novom outfite s ľahkosťou čeliť posledným výstrelkom pani zimy. V kontexte filozofie udržateľnosti však nie je potrebné hneď vyraziť za nákupmi. Platí overené pravidlo, že menej je väčšinou viac, s ktorým sa stotožňuje čoraz viac žien. Trendom je investícia do kvalitných nadčasových kúskov od lokálnych dizajnérov, čím docielite vlastný originálny štýl a šetríte životné prostredie. Oživiť svoj doterajší šatník môžete rafinovane napríklad autorským šperkom dizajnérky Lucie Šimončič, ktorá predstavila aktuálnu jarnú kolekciu značky Skvost.

 

„Milujem každé ročné obdobie, no jar má pre mňa osobité čaro. Je to bod zlomu, príležitosť reštartovať a objaviť v sebe aj navôkol nové dimenzie. Energiu a inšpiráciu cítim v každom momente, vôni, či odraze slnka v posledných kryštálikoch snehu. Pri tvorbe jarnej kolekcie som sa inšpirovala prebúdzajúcou sa prírodou, jej nekonečnou paletou farebných tónov a tvarov, základných elementov a živlov,“ hovorí Lucia Šimončič, dizajnérka a zakladateľka značky Skvost.
                   

 

„Fascinujú ma unikátne kombinácie a často sa snažím dôkladným výberom kryštálikov vytvoriť šperk na mieru pre konkrétnu zákazníčku tak, aby som zdôraznila jej charizmu a vnútorné vyžarovanie. V tom prípade je inšpiráciou aj silný ženský element,“ s úsmevom dodáva. Tentokrát sa dizajnérka okrem charakteristických brošní pohrala aj so sviežim dizajnom náušníc a módnych náramkov. Tieto produkty sú taktiež súčasťou kolekcie a veľmi dobre sa kombinujú či už tón v tóne, alebo naopak, ak si outfit vyžaduje kontrastný akcent. Pôvab dodajú bežnému oblečeniu do práce, no so Skvostom zažiarite najmä vo výnimočných chvíľach. Takmer všetky farby jari v jednej strhujúcej kolekcii! Intenzívne žiarivé odtiene kamienkov dizajnérka doplnila pestrou paletou pastelových tónov. Aj v ponuke náramkov je koža dostupná v elegantných jemných farbách ako sú púdrová ružová, béžová, či piesková. Novú jarnú kolekciu Skvost nájdete v sieti predajní Moloko, alebo priamo na web stránke Skvost v e-shope. Inšpiráciu, ako nosiť a kombinovať Svost pri rôznych príležitostiach, objavujte na Instagrame. 
 

10. 05. 2001